Våra leverantörer/samarbetspartners

Här kan ni läsa om våra leverantörer och samarbetspartners.

Vi kan leverera och om ni så önskar installera det mesta ur deras respektive sortiment. Kontakta oss för mer info.


Norrtäljebaserade Sweden Marineparts grundades 2010 med avsikt att bedriva reservdelsförsäljning av marina ersättningsreservdelar av högsta kvalitet till bästa pris. Vi är specialiserade på reservdelar till de största varumärkerna på utom och inombordarsidan. Våra nyckelord är bättre, snabbare & billigare.


Drev.se  är Nordens ledande leverantör av reservdelar till fritidsbåtar. Vi har över 10000 artiklar i lager!Som kund hos drev.se är det enkelt och tryggt att sköta sina inköp över nätet. Har du några frågor är vi aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal.


Rodahl Marin AB grundades år 1965 av far och son Roy och Anders Dahlgren. Den stabila grunden i verksamheten är en kombination av kunskap, bra produkter till rimliga priser och snabba leveranser. Vårt expertområde täcker framdrivningssystem för båtar och mindre fartyg. Bland varumärkena vi tillhandahåller finns bl a Mikado propellrar, Solé marindieselmotorer, Bowman värmeväxlare och oljekylare, Technodrive backslag, Varifold foldingpropellrar, Autoprop flöjlande propellrar, PSS propelleraxeltätningar, Aquadrive trycklagersystem och AMC motorisolatorer.


Crom Marine arbetar sedan 2007 med att ta fram och sälja motordelar av högsta kvalitet passande Volvo Penta och YANMAR till mycket konkurrenskraftiga priser. I vårt sortiment har vi delar till över 1000 av Volvo Pentas motormodeller och drev. Vi har delar till de små, tidiga MD/MB, nyare D-serien och vidare upp till de stora tungdieselmotorerna.


Har du båt har vi resten. Det är lätt att vara smart. Tänk dig att hitta allt du behöver under ett tak. Att få handla i lugn och ro i en inspirerande miljö med priser som får dig att må bra. Personalen som möter dig har utbildning, kunskap och erfarenhet.


Syntetisk Flex-TEAK – Golv på rulle för marint bruk marknadens kanske billigaste och enklaste alternativ! Vi erbjuder “gör det själv” rullar och fromfrästa paneler.


Vi jobbar med CAD-ritningar för 3D-skrivare och CNC-maskiner. Gå från idé till verklighet på bara några veckor !Vi gör utskrifter/prototyper i 3D-printer och har även produktion i Kina till bra priser. 3D Custom parts säljer även en del speciallösningar för Volvo Penta motorer.


Båtkollen grundades som ett initiativ för att driva digitaliseringen inom båtbranschen framåt. Vi vill skapa en ökad transparens mellan marina företag och båtägare i Sverige samt göra båtlivet så smidigt som möjligt. Vår tjänst utvecklas kontinuerligt för att kunna erbjuda en heltäckande lösning för dig som båtägare. Vi är en helt oberoende aktör och välkomnar alla marina företag som är intresserade av att förbättra båtlivet att bli en del av vår tjänst.