Våra leverantörer/samarbetspartners

Här kan ni läsa om våra leverantörer och samarbetspartners.

Vi kan leverera och om ni så önskar installera det mesta ur deras respektive sortiment. Kontakta oss för mer info.


Sleipner bedriver distributionshandel från vårt lager i Strömstad och har ett omfattande nätverk av återförsäljare i hela landet. De flesta seriösa båtbutiker, varv och marinor är kunder hos oss och levererar våra varor. Här är en lista på några av dessa.


Drevia Marin & Industri AB är idag ett renodlat grossistbolag som har blivit utsett av SLP Swedish Lorry Parts att representera deras otroligt breda sortiment av reservdelar och tillbehör till reservdelar och tillbehör till Volvo Penta och Scania marin- och industrimotorer. Vi säljer enbart  till företag. Den resa som vi har gjort för att komma hit gör oss ödmjuka.


Grossistföretaget Jan Comstedt AB verksamhet i Marin- och Industribranschen startades 1983 av Jan Comstedt, med hans då trettioåriga erfarenhet av den svenska marinmarknaden.

Idag drivs företaget vidare av en ny generation i samma anda som vid starten och är en ledande leverantör inom flera områden. Målsättningen är att ge våra kunder en mycket god och snabb service samt att kunna erbjuda ett starkt program med världsledande produkter av hög kvalitet. Vi har nu ett bredare sortiment i flera produktgrupper och är en stabil partner för leverantörer och kunder.


Norrtäljebaserade Sweden Marineparts grundades 2010 med avsikt att bedriva reservdelsförsäljning av marina ersättningsreservdelar av högsta kvalitet till bästa pris. Vi är specialiserade på reservdelar till de största varumärkerna på utom och inombordarsidan. Våra nyckelord är bättre, snabbare & billigare.


Drev.se  är Nordens ledande leverantör av reservdelar till fritidsbåtar. Vi har över 10000 artiklar i lager!Som kund hos drev.se är det enkelt och tryggt att sköta sina inköp över nätet. Har du några frågor är vi aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal.


Rodahl Marin AB grundades år 1965 av far och son Roy och Anders Dahlgren. Den stabila grunden i verksamheten är en kombination av kunskap, bra produkter till rimliga priser och snabba leveranser. Vårt expertområde täcker framdrivningssystem för båtar och mindre fartyg. Bland varumärkena vi tillhandahåller finns bl a Mikado propellrar, Solé marindieselmotorer, Bowman värmeväxlare och oljekylare, Technodrive backslag, Varifold foldingpropellrar, Autoprop flöjlande propellrar, PSS propelleraxeltätningar, Aquadrive trycklagersystem och AMC motorisolatorer.


Crom Marine arbetar sedan 2007 med att ta fram och sälja motordelar av högsta kvalitet passande Volvo Penta och YANMAR till mycket konkurrenskraftiga priser. I vårt sortiment har vi delar till över 1000 av Volvo Pentas motormodeller och drev. Vi har delar till de små, tidiga MD/MB, nyare D-serien och vidare upp till de stora tungdieselmotorerna.


Har du båt har vi resten. Det är lätt att vara smart. Tänk dig att hitta allt du behöver under ett tak. Att få handla i lugn och ro i en inspirerande miljö med priser som får dig att må bra. Personalen som möter dig har utbildning, kunskap och erfarenhet.


Syntetisk Flex-TEAK – Golv på rulle för marint bruk marknadens kanske billigaste och enklaste alternativ! Vi erbjuder “gör det själv” rullar och fromfrästa paneler.


Vi jobbar med CAD-ritningar för 3D-skrivare och CNC-maskiner. Gå från idé till verklighet på bara några veckor !Vi gör utskrifter/prototyper i 3D-printer och har även produktion i Kina till bra priser. 3D Custom parts säljer även en del speciallösningar för Volvo Penta motorer.


Båtkollen grundades som ett initiativ för att driva digitaliseringen inom båtbranschen framåt. Vi vill skapa en ökad transparens mellan marina företag och båtägare i Sverige samt göra båtlivet så smidigt som möjligt. Vår tjänst utvecklas kontinuerligt för att kunna erbjuda en heltäckande lösning för dig som båtägare. Vi är en helt oberoende aktör och välkomnar alla marina företag som är intresserade av att förbättra båtlivet att bli en del av vår tjänst.