Om Björklunds Båtakut

Ett tryggt båtägande!

Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera optimalt. Fungerande Motor, Elsystem, Marinelektronik mm är viktiga delar för att skapa den bästa båtupplevelsen för dig.

Varför välja Björklunds Båtakut?

Björklunds Båtakut är ett litet och personligt företag som utför båtservice på plats hos dig. Arbetet utförs med höga krav på kvalitet, material och flexibilitet. Kundnöjdhet är ledordet.

Vi erbjuder allt från Säsongsservice på motorer och drev, ny- och ominstallation av 12/24 volt elektriskt system, försäljning och installation av marinelektronik samt de flesta reparationsarbeten av dessa, reparationer av plastbåtar samt bottenmålning. Allt görs på plats hos dig, du behöver alltså inte transportera din båt till ett varv eller verkstad.

Vi utför reparation av samtliga motorfabrikat och drev som kan göras på plats hos dig som kund.

Kontakta oss så lämnar vi ett gratis kostnadsförslag. Eftersom vi inte har några varvskostnader kan vi alltid hålla låga priser.

Har du något annat du kan tänkas behöva hjälp med. Kontakta Björklunds Båtakut, så löser vi dina behov i samråd med dig.

Var finns Björklund Båtakut?

Björklunds Båtakut gör uppdrag hos dig som kund i hela Stockholms län samt delar av Mälardalen. Företaget utgår från Nynäshamn och agerar inom en radie av cirka 20mil. Vill du veta om vi kan komma till dig skicka en förfråga via kontaktformuläret kontakta ossmail eller telefon.